رفع نم با تکنولوژی نانو و آب بندی آن

رفع نم و رطوبت همیشه یکی از معضلات همیشگی خانواده ها بوده است. در این مطلب مفیدترین و کاربردیترین نع رفع نم و رطوبت یعنی رفع نم با تکنولوژی نانو و روش آب بندی نانو را به شما آموزش خواهیم داد.

رفع نم دیوار و رطوبت بدون تخریب در سرویس های بهداشتی و مکان هایی که به واسطه تغییرات دمایی دچار نشتی شده اند از اهمیت بالایی برخوردار است.

با توجه به آنکه رطوبت و نشتی علاوه بر این که صدمات بسیار زیادی به خانه و ساختمان وارد می کند ، یکی از اصلی ترین زمینه ها ایجاد بیماری در محیط منزل نیز است.

عایق کاری این مکان ها با کمترین هزینه و در سریعترین زمان ممکن تنها بدون کندن و اجرای زیر سازی دوباره امکان پذیر است رفع نم و رطوبت بدون تخریب و با ماندگاری طولانی و کیفیت مطمئن تنها با نانو عایق های رطوبتی امکان پذیر است .

مقایسه عایق کاری پشت بام با عایق ایزوپل و روش های قدیمی:

بهترین روش عایق کاری به چه نحوی می باشد؟
یکی از مشکلات رایج اکثر ساختمان ها نم و رطوبت آن ها می باشد. که در بعضی اوقات خسارت های جبران ناپذیری را به ساختمان ها وارد می کند. و یک از راه های مقابله و جلوگیری از این مشکل باید از عایق کاری رطوبتی می باشد. در کشور ما به خاطره اقلیم آب و هوایی مرطوب از عایق کاری رطوبتی و قیرگونی استفاده می کنند.

با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایق کاری پیش ساخته به نام ایزوگام ساخته شد. بعد از تحقیقات زیاد شرکت های مهندسی و کارشناسان و مبتکران در این زمینه موفق به تولید عایق کاری نسل جدید ایزوپل شدند.

این عایق کاری در سطح های مختلف قابل استفاده است. استفاده از ایزوگام حداقل به خاطر رول بودن آن حداقل در هر کاری 30 درصد پرتی دارد که هزینه بسیار نزدیکی به روش عایقکاری نانو با ایزوپل دارد.

از نظر اقتصادی استفاده از عایق رطوبتی ایزوپل کاملا مقرون به صرفه تر است.

 

تاثیر رطوبت در ساختمان ها :

تاثیر رطوبت در ساختمان ها می توان پوسیدگی چوب ها ، زنگ زدگی فلزات، ایجاد حشرات و قارچ ها در ساختمان ، ورم کردن گچ های دیوارو سقف ، فرسوده شدن وسایل منزل از تاثیرات نم و رطوبت در خانه و ساختمان ها نیز می باشد.

عایق رطوبتی پشت بام با نانو تکنولوژی ایزوپل:

 

عایق رطوبتی پشت بام با نانو تکنولوژی ایزوپل یکی از بهترین مواد عایق کاری سطح ها و ساختمان های مختلف می باشد. نشتی پشت بام ها در فصل های مختلف استفاده از عایق کاری با کیفیت بالا و دوام بالا با ظاهری زیبا دارای اهمیت بالایی نیز می باشد.

 

عدم رضایت مندی مشتریان از روش های سنتی قیرگونی و ایزوگام به دلیل مقاوم نبودن در تغییرات دمایی و جداشدن آن ها بر روی سطح ها و طول عمر پایین ایزوگام ها ، افراد تصمیم گرفتند از عایق رطوبتی با نانو تکنولوژی ایزوپل استفاده کنند.

 

معایب ایزوگام ها در روش های سنتی برای جلوگیری از نم و رطوبت:

 

از جمله معایب ایزوگام می توان به تجزیه شدن در دمای زیاد آب و هوا و تبدیل آن به ذغال و تغییر شکل آن ها می توان اشاره کرد. و معایب قیرگونی می توان به پوسیدگی آن و پارگی بر اثر نشتی های ساختمان می توان اشاره کرد. عمر مفید این نوع عایق کاری ها به طور متوسط پایین بوده است و ترمیم پشت سرهم آن به مشکلات زیادی و هزینه بالایی همراه بوده است.

 

مقاومت نانو تکنولوژی ایزوپل در مای مختلف:

 

ایزوگام های قیرگونی به مرور زمان در برابر خورشید تجزیه می شدند و مقاوم خود را از دست می دادند،. در حالی که عایق رطوبتی ایزوپل حتی در دمای 40- درجه تا 120+ درجه کاملا مقاوم می باشد.

مزایای عایق رطوبتی نانو تکنولوژی ایزوپل:

از دیگر مزایای عایق رطوبتی نانو تکنولوژی ایزوپل می توان به صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره کرد چرا که در فصل سرد از هدر رفتن گرما جلوگیری می کند و در فصل گرم باعث بازتابش بیش از 80 در صد خورشید شده است و به عنوان یک عایق رطوبتی و حرارتی عمل می کند.

یکی دیگر از مزایای این عایق رطوبتی باعث آب بندی کامل و رفع مشکل نشتی شده و در مقابل نور خورشید رنگ خود را حفظ می کند. زمان خشک شدن فاقد هرگونه بو ومواد مضر می باشد.

 

رفع نم و رطوبت بدون تخریب در سرویس های بهداشتی:

سرویس های بهداشتی، حمام و دستشویی از جمله جاهایی در ساختمان هستند که به خاطره پاکیزگی و عبور آب و نزدیکی به فاضلاب و مواد شیمیایی محلی مناسب برای رشد قارچ و جلبک می باشد که از نظر بهداشتی نیز صدمات جبران ناپذیری را می تواند برای ساکنان ساختمان به وجود بیاورد.

برخی از سرویس‌ها به دلایلی، بیشتر در معرض خرابی قرار می گیرند و به مرور زمان از نظر بهداشتی، آ ‌بندی، پوسیدگی لوله های فاضلاب و آب شرب، ترک در کاسه، سرامیک و کاشی کاری نیاز به تعمیرات و بازسازی نیاز دارند.

بین کاشی های موجود در کف حمام و دستشویی ها یک فضای خالی بسیار کوچک وجود دارد، اما کوچکی فضا برای نفوذ پذیری آب معنایی ندارد. آب از همین فضا نفوذ می کند و باعث تخریب جزئی کف حمام و سرویس بهداشتی می شود. این نفوذ آب روی کاشی ها تأثیر گذاشته و باعث شکستن آنها هم می شود.

برای این که نشتی سرویس های بهداشتی و حمام را از بین برود باید درزهای سرامیک و کاشی را در چند مرحله با ترکیب سیمان سفید و نانو عایق رطوبتی پر شود. این کار از لق شدن سرامیک کف و کاشی کاری دیوار و و نفوذ آب به لایه های زیرین کف‌ سرویس بهداشتی کاملا جلوگیری می کند.

و مکانی کاملا آب بند به وجود می آورد به این روش که بدون کندن و برداشتن کاشی و سرامیک کف و بدون نیاز به عایق کاری دوباره زیر سازی انجام می شود که به آن رفع نم بدون تخریب با عایق نانو تکنولوژی نیز کفته می شود.

نانو عایق رطوبتی:

امروزه که فناوری های نو هر روزه رو به پیشرفت هستند ، به کارگیری آنها اهمیت فراوانی برای آسایش بیشتر بشر دارند. نانو تکنولوژی این علم به حدی گستردگی دارد که حتی در زوایای مویرگی زندگی بشر نیز تاثیر دارد.

نانوتکنولوژی رشته ای از دانش کاربردی و فناوری است که کارهای گسترده‌ای را پوشش دهی می کند. موضوع اصلی آن نیز مهار ماده یا دستگاه های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، معمولاً حدود ۱ تا ۱۰۰ نانومتر است.

در واقع نانو تکنولوژی فهم و به کارگیری خواص جدیدی از مواد و سیستم هایی در این ابعاد است که اثرات فیزیکی جدیدی را از از خود نشان می‌دهند.

رفع نم با تکنولوژی نانو :

این عایق رطوبتی نانو تکنولوژی هر سال کاربرد های جدیدی از آن در صنایع مختلف معرفی می شود. از جمله کاربرد های نانو تکنولوژی در صنعت ساختمان می توان به رنگ های نانو عایق رطوبتی اشاره کرد.

این نوع از عایق های رطوبتی بسیار بسیار مقرون به صرفه بوده و طول عمر بالایی دارند. که در زیر سطح های مولکولی و در مقیاس نانو متر با مواد مختلف ترکیب می شوند و با ایجاد پیوند های پلیمری هوا گذر، باعث تاثیر در سطح می شوند.

نانو مواد عایق رطوبتی در اصل هیچ لایه ای روی سطوح ایجاد نمی کنند و در حقیقت جذب مواد خود می شوند و جزئی از ساختار آنها می شوند. نانو عایق رطوبتی اتفاق بسیار خوبی در صنعت ساختمان است. چرا که جدای از بحث سبکی وزن، عدم آتش زا بودن‌، ماند گاری بالایی نیز دارد و همچنین چه از لحاظ ایمنی و چه از لحاظ اقتصادی کمک بسیار بالایی به صنعت ساختمان می کند.

ویژگی های رنگ نانو تکنولوژی عایق رطوبتی:

  • بدون محدودیت رنگ
  • ضد باکتری و خزه
  • قابل تردد بودن سطح نهایی
  • انعطاف پذیری فوق العاده بالا
  • عمر طولانی بین ۳۰-۲۰ سال
  • رفع نم و رطوبت بدون تخریب
  • رنگ آمیزی و عایقکاری همزمان
  • عدم نیاز به تخریب عایق های قبلی
  • چسبندگی بالا به سطح های زیرین
  • مقاوم در برابر اشعه های ماوراء بنفش
  • اجرا سریع و آسان بدون نیاز به تخصص
  • مقاوم در برابر اسید، باز و سایر مواد شیمیایی
  • مقاوم در برابر پارگی و مقاومت کششی بالا
  • سادگی در اجرا با قلم مو ، غلتک یا پیستوله
  • مقاومت در برابر خوردگی حداقل ۵۰۰ ساعت
  • تشخیص محل نشت و آسیب دیده و ترمیم راحت
  • شازگاری با محیط زیست ، غیر سمی بودن و غیر آتش زا
  • مقاومت گرمایی تا ۱۰۰ + مقاومت سرمایی تا ۴۰ – درجه سانتیگراد

کاربرد رنگ نانو عایق رطوبتی:

  1. پشت ‌بام ها ، شیروانی
  2. کف موتورخانه، تأسیسات
  3. پل ها، کانال ها، مخازن بتنی
  4. آب نما، استخر، مخازن آب
  5. لوله های بتنی آب و فاضلاب
  6. گنبد مساجد و بناهای تاریخی
  7. سرویس های بهداشتی، حمام و آشپزخانه
  8. تراس ها، بالکن ها و باغچه های روی تراس
  9. دیوارها و نماهای در معرض رطوبت و باران
  10. سطوح بتنی، گچی، کاه گلی، چوبی، آردواز، ایرانیت ها

رنگ نانو تکنولوژی عایق رطوبتی از هر لحاظ مقرون به صرفه بوده، مقاومت رطوبتی بالایی دارد و در مقابل آب و رطوبت غیر قابل نفوذ هستند به علاوه همه این قابلیت‌ ها و کارایی ها فقط با یک میلی متر ضخامت است و می تواند جایگزین مناسبی برای روش های سنتی مثل ایزوگام و قیرگونی نیز باشد.

این مقاله برای آشنایی و استفاده کردن تکنولوژی های جدید برای جلوگیری از نم و رطوبت در ساختمان ها اهمیت بسیار بالایی دارد و می تواند تا سالیان سال ساختمان های شما را تضمین کند. و هیچ نم و رطوبتی در کل ساختمان شما نمایان نمی شود.

Facebook
Twitter
LinkedIn

در هر ساعت از شبانه روز میتوانید فرم زیر را پر کنید تا در اولین فرصت پاسخگو باشیم.

بسیار باعث دلگرمی ماست اگر نظرتان را در پایین همین صفحه بنویسید. سپاسگزاریم.

یک پاسخ

  1. باسلام آیا روی ایزوگام( پشت بام )خانه هم میشه استفاده کرد و در هر مترمربع چقدر هزینه دارد!تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =